Rugzakken heb ik eigenlijk méér dan genoeg. In soorten en maten om eerlijk te zijn. Maar ja, als je van plan bent om ‘n jaar op pad te gaan, dan volstaat een gewone rugzak niet meer. Dus … naar de winkel om een nieuwe.

Dat het een Fjallraven moest gaan worden, was me al wel duidelijk. Maar moet het dan een 75 of 85 liter worden. Bij Bever gaven ze al aan dat 85 liter wel érg groot zou zijn en dat 75 liter een prima maat is.
De enige manier om daar achter te komen is kopen en thuis gaan proberen. Zo gezegd, zo gedaan. Alle spullen die mee moeten opgezocht en in de rugzak gestampt. En? Passen! Voldoende ruimte over om daar nog spullen bij te kopen. Alles bij elkaar weegt het 20 kilo, maar is prima te doen. Ik hoef er de vierdaagse niet mee te lopen hè.

De generale repetitie is geslaagd!

DutchEnglishFrenchGermanHungarianRussianSpanish