Het is een onvergetelijk feestje geworden. Zoveel lieve mensen die me uitzwaaien naar mijn nieuwe leven als digitale nomade.

Op 27 januari was er een feestje georganiseerd door en met Ronald & Edibe in mijn huidige thuis aan de Witte de Withweg. Het was een heerlijk bont gezelschap wat zich uitstrekte van mijn leven in Tiszaszentimre tot en met mijn werk met Joomla, maar ook van mijn jeugd in het Heuvelkwartier tot en met familie. Ook vanuit mijn leven binnen scouting in de vorige eeuw. Verwanten van Ronald & Edibe en natuurlijk last but not least mijn eigen kinderen, Inge en Paul!
Iedereen was er!

Dank je wel allemaal voor het komen alleen al en dank aan degenen die beseften dat kadootjes tóch niet meekunnen, maar daar een passende oplossing op hadden.
Allemaal bedankt!!! Ik neem de warme herinnering mee op pad!

 

DutchEnglishFrenchGermanHungarianRussianSpanish