Ik weet dat ik meester ben in het zetten van punten achter relaties. Maar vriend en vijand weten ook dat ik zó weer maar ineens een komma maak en vervolgens continueer. Dat is me al meerdere keren overkomen en ik word op dat gedrag door mijn vrienden en vooral mijn kinderen haarfijn gewezen. Het is ‘the story of my life´.

Ze hebben gelijk, dat wel. Maar zo zit ik nou eenmaal in elkaar. Sorry. Ik zeg altijd dat ik een snelle prater ben, maar een ontzettend langzame nadenker. Na enkele weken afstand genomen te hebben omdat de verkering uit is, gaan bij mij de kwartjes pas vallen en komt er ineens weer logica in het geheel.

Om het wat minder cryptisch te maken, ben ik de eind juli afgereisd naar het ski-oord Bariloche in Argentinië om daar met Rossana te gaan praten en lekker te gaan skiën natuurlijk!
We hebben de afgelopen weken de app niet onberoerd gelaten en hebben er in digitale zin volop met borden en glazen gesmeten, gescholden en daarna tot zachtere woordjes gekomen. De buren hebben geklaagd over de herrie en nu gaan we weer op een stoel zitten en praten. Wordt het wat? Niemand zal het weten op dit moment, maar de intentie van beide kanten is goed. We missen elkaar. Het lijkt erop of we niet mét, maar zeker niet zónder elkaar kunnen!

Na een groot aantal intensieve gesprekken gaan we door. Rossana had inmiddels al tickets geboekt om naar Europa te gaan, die heb ik ook geboekt. We gaan samen drie maanden reizen. We vliegen 23 augustus naar Madrid en 20 november samen terug naar Montevideo.

Hart en verstand zijn druk bezig geweest in de beslissing om naar Bariloche af te reizen.
Het hart heeft gewonnen ….

The way of life is not always strait from A to B. It has confusing experiences, expectations, unexpected happenings, disappointments, wishes and is full of obstacles.

That’s life!

But: The way itself is not so important.
Important is the goal we want to achieve.

DutchEnglishFrenchGermanHungarianRussianSpanish